Vy Jerven* (Kaldblods traver)
578001020190273
<<< Hesten er ikke norskregistrert. Kontakt hestens hjemland (Sverige) for utfyllende opplysninger >>>
-
Farge:
Brun
-
Årgang:
2019
-
Alder:
6 år
-
Kjønn:
Vallak
-
Eier:
Sverige, S-161 BROMMA,
-
Trener:
Jan-Olov Persson
-
Oppdretter:
Even Norderhaug & Espen M. Andersen, LØTEN
-
Starter:
39
-
1. plass:
6
-
2. plass:
5
-
3. plass:
3
-
Plassering:
7
-
Volte:
(5)*27,3K
-
Auto:
(5)27,5aM
-
Premier:
kr 285 771
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2021 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
|
0 |
0 |
2022 |
2 |
0 |
0 |
0 |
1 |
39,6 g |
3500 |
3 500 |
2023 |
20 |
4 |
3 |
1 |
4 |
28,7a |
190878 |
190 878 |
2024 |
16 |
2 |
1 |
1 |
2 |
27,3 |
72625 |
72 625 |
2025 |
2 |
0 |
1 |
1 |
0 |
28,9a |
29153 |
29 153 |
Starter 2022
Status
Siste godkjente vaksinasjon: |
Siste registrerte vaksinasjon: |
|
|
Siste dato for tid innenfor tidskrav sulky: |
Monté: |
|
|
Bane: |
Dato: |
Poeng: |
|
Gjenstående prioritet trav: |
0 |
Bergsåker |
|
15 |
|
Gjenstående prioritet montè: |
0 |
Hagmyren |
|
15 |
|
Halvrad sulkyløp |
0 |
Östersund |
|
15 |
|
Halvrad montè: |
0 |
Gävle |
|
279 |
|
Importdato: |
|
Bergsåker |
|
177 |
|
Eksportdato: |
|
|
Totalt: |
501 |
|
Død dato: |
|
Biri Oppdretningsløp 2022
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.10.2020 |
Betalt |
Biri Travbane |
2 |
31.03.2021 |
Betalt |
Biri Travbane |
3 |
30.09.2021 |
Betalt |
Biri Travbane |
4 |
30.04.2022 |
Betalt |
Biri Travbane |
Norsk Travderby, kaldblods
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.05.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2022 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.03.2023 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, kaldblods
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2020 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.01.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.03.2022 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Stamtavle
Avlsindeks: 116
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |