Spik Ternar (Kaldblods traver)
578001020190253
-
Farge:
Brun
-
Årgang:
2019
-
Alder:
5 år
-
Kjønn:
Vallak
-
Eier:
Carl P. Brun, TRONDHEIM
-
Trener:
Jomar Blekkan
-
Oppdretter:
Jakob Jakobsen, LYSØYSUNDET
-
Starter:
9
-
1. plass:
0
-
2. plass:
2
-
3. plass:
1
-
Plassering:
5
-
Volte:
(4)31,1M
-
Auto:
(4)33,6aM
-
Premier:
kr 41 500
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2021 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
|
0 |
0 |
2022 |
2 |
0 |
1 |
0 |
1 |
36,5 |
13000 |
13 000 |
2023 |
7 |
0 |
1 |
1 |
4 |
31,1 |
28500 |
28 500 |
Starter 2023
Status
Siste godkjente vaksinasjon: |
Siste registrerte vaksinasjon: |
|
|
Bane: |
Dato: |
Poeng: |
|
Gjenstående prioritet trav: |
0 |
Varig Orkla Arena |
|
75 |
|
Gjenstående prioritet montè: |
0 |
Varig Orkla Arena |
|
115 |
|
Halvrad sulkyløp |
0 |
Varig Orkla Arena |
|
30 |
|
Halvrad montè: |
0 |
Varig Orkla Arena |
|
45 |
|
Importdato: |
|
Varig Orkla Arena |
|
0 |
|
Eksportdato: |
|
|
Totalt: |
265 |
|
Død dato: |
|
Biri Oppdretningsløp 2022
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.10.2020 |
Betalt |
Biri Travbane |
2 |
31.03.2021 |
Betalt |
Biri Travbane |
3 |
30.09.2021 |
Betalt |
Biri Travbane |
4 |
30.04.2022 |
Betalt |
Biri Travbane |
Norsk Travderby, kaldblods
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.05.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2022 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.03.2023 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, kaldblods
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2020 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.01.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.03.2022 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Svenske Kallblodsklassikern 22/23
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
30.04.2021 |
Betalt |
SVERIGE |
2 |
30.08.2021 |
Betalt |
SVERIGE |
3 |
30.11.2021 |
Betalt |
SVERIGE |
4 |
31.03.2022 |
Betalt |
SVERIGE |
5 |
31.10.2022 |
Betalt |
SVERIGE |
Stamtavle
Avlsindeks: 118
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |