Status:
Død
Blue Ivy (Varmblods traver)
578001020135442
-
Farge:
Brun
-
Årgang:
2013
-
Kjønn:
Hoppe
-
Eier:
Sivert Tellugen, MELHUS
-
Oppdretter:
Sivert Tellugen, MELHUS
-
Starter:
24
-
1. plass:
1
-
2. plass:
2
-
3. plass:
1
-
Plassering:
10
-
Volte:
(5)20,0M
-
Auto:
(5)*16,5aM
-
Premier:
kr 62 500
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2016 |
3 |
0 |
1 |
0 |
0 |
21,5 g |
7000 |
7 000 |
2017 |
14 |
0 |
0 |
1 |
7 |
17,0ag |
22000 |
22 000 |
2018 |
7 |
1 |
1 |
0 |
3 |
16,5a |
33500 |
33 500 |
Starter 2016
Kusknavn |
Banenavn |
Dato |
Løp |
Dist. |
Spor |
Prog.nr. |
T |
Tid |
Plas. |
R |
G |
Odds |
Premie kr. |
Sko |
Vogn |
Arve Sjoner (T) |
Leangen Travbane |
|
03 |
7/2140 |
7 |
7 |
|
22,3 g |
2 |
|
G |
159 |
7000 |
7 000 |
|
|
Arve Sjoner (T) |
Leangen Travbane |
|
08 |
4/2140 |
4 |
4 |
|
dg |
- |
|
|
160 |
0 |
0 |
|
|
Kai Johansen (T) |
Leangen Travbane |
|
02 |
3/2140 |
3 |
3 |
|
21,5 g |
0 |
|
G |
86 |
0 |
0 |
|
|
Arve Sjoner (T) |
Leangen Travbane |
|
21 |
2/2140 |
2 |
2 |
|
22,0 |
- |
|
|
P |
0 |
0 |
|
|
Status
Siste godkjente vaksinasjon: |
Siste registrerte vaksinasjon: |
|
|
Bane: |
Dato: |
Poeng: |
|
Gjenstående prioritet trav: |
0 |
Leangen Travbane |
|
60 |
|
Gjenstående prioritet montè: |
0 |
Leangen Travbane |
|
0 |
|
Halvrad sulkyløp |
0 |
Leangen Travbane |
|
180 |
|
Halvrad montè: |
0 |
Leangen Travbane |
|
0 |
|
Importdato: |
|
Leangen Travbane |
|
360 |
|
Eksportdato: |
|
|
Totalt: |
600 |
|
Død dato: |
|
Norsk Travderby, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2015 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.05.2015 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2016 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2017 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2014 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.01.2015 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2015 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2016 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |