Spicy Challenger (Varmblods traver)
578001020125017
-
Farge:
Mørkbr
-
Årgang:
2012
-
Alder:
13 år
-
Kjønn:
Hingst
-
Eier:
Tommy Bårdsen, SKIEN
-
Oppdretter:
Arne Petter Titland, STATHELLE
-
Starter:
61
-
1. plass:
14
-
2. plass:
6
-
3. plass:
7
-
Plassering:
14
-
Volte:
(7)15,9M
-
Auto:
(5)11,4aK
-
Premier:
kr 497 982
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2015 |
3 |
1 |
0 |
1 |
1 |
18,0a |
31000 |
31 000 |
2016 |
6 |
3 |
1 |
0 |
0 |
15,8a |
80000 |
80 000 |
2017 |
18 |
4 |
3 |
3 |
3 |
11,4a |
174500 |
174 500 |
2018 |
16 |
5 |
1 |
1 |
4 |
11,9a |
138982 |
138 982 |
2019 |
17 |
1 |
1 |
2 |
6 |
13,3a |
73500 |
73 500 |
2020 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
12,8a |
0 |
0 |
Starter 2016
Status
Siste godkjente vaksinasjon: |
Siste registrerte vaksinasjon: |
|
|
Bane: |
Dato: |
Poeng: |
|
Gjenstående prioritet trav: |
0 |
Jarlsberg Travbane |
|
0 |
|
Gjenstående prioritet montè: |
3 |
Drammen Travbane |
|
115 |
|
Halvrad sulkyløp |
0 |
Klosterskogen Travbane |
|
0 |
|
Halvrad montè: |
0 |
Jarlsberg Travbane |
|
0 |
|
Importdato: |
|
Bjerke Travbane |
|
0 |
|
Eksportdato: |
|
|
Totalt: |
115 |
|
Død dato: |
|
CHAMPION JARLSBERG GRAND PRIX 2016
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.12.2015 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
2 |
15.02.2016 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
3 |
15.04.2016 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
Norsk Travderby, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2014 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.05.2014 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2015 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2016 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, varmblodshester
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2013 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.01.2014 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2014 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.05.2015 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Prinsesse Märtha Louises Pokalløp 2015
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
20.11.2014 |
Strøket |
Biri Travbane |
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |